Zilver Reparatie van sieraden

Zilver reparatie van sieraden

Met zilveren sieraden die een reparatie nodig hebben kunt u terecht bij Goudreparatiekantoor. Wij zijn onderdeel van Goudwisselkantoor. Wij hebben verschillende locaties in Nederland waar u zilveren sieraden kunt laten repareren. Wilt u de zilveren sieraden verkopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Zilveren Oorbellen repareren

De sluitingen van zilveren oorbellen kunnen wij voor u repareren. Ook de scharniertjes of een oorsteker kunnen wij voor u repareren. Als er diamantjes in uw zilveren oorbellen zitten is er de mogelijkheid om die te laten controleren en opnieuw te zetten. Voor meer informatie over de mogelijkheden van reparatie kunt u terecht op de pagina Zilveren oorbellen.

Zilveren Armbanden repareren

Een voorbeeld van een zilver reparatie is de sluiting van uw zilveren armband.Wij herstellen ook uw slavenband. Hierbij moet u denken aan het scharniertje en de sluiting maar ook de deukjes kunnen wij uit uw slavenband halen. Heeft u zilveren armbanden met diamantjes of parels? Wij kunnen voor u de steentjes controleren en indien nodig de zetting repareren en de steen opnieuw zetten. Ook andere zilver reparaties aan uw armband zijn mogelijk. Informatie over de mogelijkheden van reparaties van uw zilveren armband vind u op de pagina Zilveren armbanden.

Zilveren bedels repareren

Bij zilveren bedels ontstaat er vaak slijtage aan het oogje. Goudreparatiekantoor kan voor u het plaatoogje of draadoogje herstellen of vernieuwen. Ook kunt u bedels van bijvoorbeeld Pandora laten controleren om te voorkomen dat u ze verliest. Lees hier meer informatie over de reparatie van uw zilveren bedels.

Zilveren hangers repareren

Uw zilveren hangers laat u repareren bij Goudreparatiekantoor. Wij herstellen het oogje aan de hanger voor u of plaatsen een nieuwe oogje. Het diamantje of steentje wat in de hanger zit kunnen wij voor u lichten of een nieuwe plaatsen bij verlies. Meer informatie over de mogelijkheden van reparatie vindt u op de pagina Zilveren hangers.

Zilveren horloge repareren

Wij repareren ook uw zilveren horloges. Wij kunnen de band inkorten en ook repareren. Is de sluiting kapot of lam? Ook die kunt u laten repareren bij Goudreparatiekantoor. Meer informatie over de reparaties die wij uitvoeren kunt u vinden op de pagina Zilveren horloge

Zilveren ketting repareren

Een zilveren ketting of collier kunt u laten repareren bij Goudreparatiekantoor. Wij repareren uw sluiting of plaatsen een nieuwe aan. Het op maat maken van uw ketting behoort tot de mogelijkheden. Bij verlies van uw diamantje of ander steentje plaatsen wij er een nieuwe. Tevens kunt u de zetting laten controleren en repareren. Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen kijkt u dan op de pagina Zilveren kettingen

Zilveren ringen repareren

Bij goudreparatiekantoor kunnen wij u ring repareren. Wij kunnen de zetpootjes van uw zetting met diamant of andere steen controleren. Ook kunnen wij ring aandikken mocht het nodig zijn. Past uw zilveren ring niet goed? Wij maken hem voor u op maat door uw zilver ring smaller of groter te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van reparatie van een zilveren ring kijk dan op de pagina Zilveren ringen