Zilveren Hanger repareren, herstellen en controleren

Zilveren hanger repareren

Een zilveren hanger wordt vaak samen gedragen met een zilveren ketting. Het is vaak een sieraad wat dagelijks wordt gedragen en er slijtage kan ontstaan. Het oogje kan dun worden en breken. Omdat te voorkomen kunt u het oogje van de zilveren hanger repareren. Ook is het mogelijk om een hanger met een steentje te laten controleren en indien nodig de steen te lichten en opnieuw te zetten.

Hanger met zilveren tientje of medaillon repareren

Hanger met zilveren tientje of medaillon reparerenHet repareren van een zilveren hanger met een medaillon of zilveren tientje is een reparatie die kunnen uitvoeren bij Goudreparatiekantoor. Dit omdat het vaak geliefde erfstukjes zijn die al wat jaren gedragen worden. Het oogje kan na langere tijd dun en kwetsbaar worden. Door het oogje repareren of te vervangen voorkomt u verlies van uw zilveren tientje of uw zilveren medaillon. Ook de rand waar de munt in wordt geklemd kan worden vervangen of gerepareerd.

Oogje van een zilveren hanger repareren

Het oogje van een zilveren hanger is een belangrijke punt. Om breuk of verlies te voorkomen kunt u het oogje van uw zilveren hanger repareren of controleren. Een reparatie wat onze goudsmid vaak uitvoert bij een oogje is het verdikken van het draadoogje. Als reparatie niet meer mogelijk is kunnen wij ook het draadoogje of plaatoogje vervangen. Heeft u een hanger maar weet u niet of wij deze kunnen repareren? Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken met een van onze medewerkers.

Zilveren hanger met diamantjes en zirkonia repareren

zilver-hanger-met-steen-repareren-goudreparatiekantoorHeeft u een zilveren hanger met een diamantje of zirkonia? Laat deze door het onze goudsmid van het Goudreparatiekantoor controleren. Zit het steentje nog goed vast, moeten wij ze lichten of vernieuwen? Naast een reinigen van steentjes kunnen wij uw zilveren hanger repareren of polijsten zodat uw hanger weer met plezier wordt gedragen. Bespreek in de mogelijkheden met onze taxateur.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over de reparatie van u zilveren sieraden? Kom dan langs bij een Goudreparatiekantoor in uw regio. Wij zijn onderdeel van Goudwisselkantoor en hebben meer dan 50 locaties in Nederland