Zilveren bedels repareren, herstellen en controleren

Zilveren bedels repareren

Als u zilveren bedels stuk zijn wilt u deze laten maken. Goudreparatiekantoor repareert gouden en zilveren sieraden zodat u deze weer kunt dragen en verlies kunt voorkomen. Deze worden vaak aan zilveren armbanden gedragen en de oogjes kunnen door het schuiven slijten en dan kunt u de draagoogjes verdikken. Naast het repareren van zilveren bedels kunnen wij deze ook controleren, reinigen en polijsten.

Zilveren bedels reinigen en controleren

Goudreparatiekantoor kan uw zilveren bedels reinigen en controleren. Bijvoorbeeld de bekende Pandora bedels kunnen verkleuren. Deze kunnen wij voor u reinigen om ze weer te laten schijnen. Wilt u ze juist laten verouderen is dat ook mogelijk. Ook krasjes op uw zilveren bedels kunnen wij voor u polijsten. Fijne krasjes en beschadigingen worden minder of verdwijnen. Naast het reinigen en polijsten kunnen wij ook uw bedels controleren voordat u ze verliest.

Zilveren bedels met kinderkopjes repareren

Zilveren-bedel-zilveren-kniderkopjeZilveren bedels zijn er in vele soorten en maten. Kinderkopjes zijn heel erg populair en worden veel als bedel gedragen. Wij kunnen de oogjes voor u maken door een nieuwe te plaatsen of om de draadoogjes te verdikken. Zo kunt u weer uw bedels weer met plezier dragen. Vraag in een kantoor naar de mogelijkheden.

Zilveren bedels met diamantjes en parels

Zilveren bedels met diamantjes of parels repareren? Wij kunnen deze controleren, schoonmaken en vastzetten. Een steentje vastzetten of lichten als dat nodig is behoort tot de mogelijkheden bij onze goudsmid.

Zilveren bedelarmband repareren

Naast de gouden bedels en zilveren bedels kunnen wij ook zilveren bedelarmband repareren en controleren. Zijn er schakels dun geworden is de sluiting nog in goede staat? Het Goudreparatiekantoor controleert uw sieraad voor u na en repareert de eventuele schade.

Goudreparatiekantoor

Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het familiebedrijf Goudwisselkantoor. Wij hebben vele locaties in Nederland zodat er altijd een kantoor is in uw omgeving. Plan uw route naar het dichtstbijzijnde kantoor of kijk in ons overzicht van onze kantoren in Nederland.