Zilveren Horloge repareren, controleren en herstellen

Zilveren horloge repareren

Zilveren horloges werden vroeger veel gemaakt. Vaak met mooie versiering die passend waren bij de kleding of zilveren horloges waarvan de horlogeband speciaal werd gemaakt. Deze horloges worden vaak nagelaten door familie. De uurwerken kunnen door de jaren defecten vertonen en niet meer goed lopen of zijn toe aan een renovatie. Wij kunnen uw zilveren horloge repareren, controleren en reinigen. Zo wordt uw zilver polshorloge of zakhorloge weer in oude staat hersteld.

Zilveren horlogeband repareren

Een antiek zilveren horloge heeft meestal een speciale horlogeband of een platte gevlochten band. Hier kunnen breuken in de band ontstaan of schakels zijn gebroken. Deze kunnen wij repareren door de band te solderen. Ook kunnen wij de horlogeband inkorten of verlengen. Is uw sluiting lam geraakt en stuk? Een nieuwe sluiting monteren is geen probleem. Het plaatsen van een gehele nieuwe horlogeband behoort ook tot de mogelijkheden.

Uurwerk repareren

Zilveren zakhorloges worden veelal verkregen uit een erfenis of nalatenschap. Deze horloges zijn gemaakt van automatische uurwerken. De latere polshorloges hebben veelal quartz uurwerken. Wij kunnen deze uurwerken repareren of mogelijk vervangen. Nieuwe onderdelen plaatsen of andere kleine reparaties zijn vaak de moeite om uw horloge weer goed te laten lopen.

Het Goudreparatiekantoor kan naast het repareren van het uurwerk ook een nieuw glas plaatsen als deze is gebroken of erg is beschadigd. Demonteren van het glas om het weer waterdicht te maken is ook een optie. Vraag in onze kantoren naar alle mogelijkheden.

Zilveren horloge reinigen

Zilver wordt zwart als deze een tijdje niet is schoongemaakt. Deze aanslag kunnen wij voor u reinigen. Vaak zijn zilveren horloges moeilijk schoon te maken. Door onze behandeling is uw horloge weer als nieuw. Ook het uurwerk schoonmaken na een reparatie is mogelijk. Onze horloge-expert loopt uw horloge zorgvuldig na en kan enkele reparatie met uw toestemming repareren.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Het Goudreparatiekantoor repareert naast goud ook zilveren sieraden en horloges. Wij kunnen uw zilveren horloge repareren in uw regio. Kijk op onze pagina Kantoren voor een overzicht of plan uw route naar een Goudreparatiekantoor in uw regio. Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor met meer dan 50 locaties in Nederland.