Gouden Oorbellen repareren, herstellen en controleren

Gouden oorbellen repareren

Gouden oorbellen repareren doet u bij Goudreparatiekantoor. Oorbellen of creolen worden vaak dagelijks gedragen waardoor slijtage kan ontstaan. Wij kunnen deze voor u herstellen zodat u  weer kunt genieten van uw gouden sieraden. Het repareren van uw gouden oorbellen wordt uitgevoerd door een goudsmid. U kunt uw gouden sieraden langs brengen in meer dan 50 locaties in Nederland.

Sluiting van oorbellen repareren

Het repareren van uw gouden oorbellen moet vakkundig gebeuren. Onze goudsmid heeft jaren lange ervaring en is een erkende vakman.  Een reparatie die vaak wordt uitgevoerd is het solderen of het repareren van een sluiting zoals een zwanenhals of brisuren. Een brisure sluiting is een sluiting die vaak gebruikt wordt in combinatie met parels. Gouden oorbellen worden vaak verwisseld waar door de sluiting lam kan raken. U kunt dit professioneel laten repareren door het te solderen  of te vernieuwen door het Goudreparatie kantoor.

Creolen repareren

Gouden oorbellenU kunt bij ons uw creolen brengen voor reparatie. Creolen zijn populair bij vrouwen en worden vaak in- en uitgedaan. Het schaniertje heeft dan ook een verhoogde kans om kapot te gaan. Uw creolen sluiten niet goed en de kans op verlies is groot. Wij kunnen uw schaniertje repareren of een nieuw haakje plaatsen. Creolen repareren is vaak de moeite en de kosten vallen heel erg mee.

Oorbellen met diamantjes

Oorbellen met diamantjes zijn vaak kostbaar. U bent er erg zuinig op maar het kan gebeuren dat u een steentje verliest. Wij kunnen uw oorbellen repareren en een nieuw diamantje of edelsteentje plaatsen. Om verlies te voorkomen is het goed om uw diamantjes te laten controleren. Wij kunnen uw steentjes lichten en opnieuw zetten. Ook het plaatsen van grote diamantjes is een mogelijkheid.

Voor meer informatie over het repareren van gouden of zilver sieraden kunt u vinden op onze website of uw vragen stellen in een van onze kantoren in uw regio.

Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor.