Goudreparatiekantoor | Wie zijn wij

Het Goudreparatiekantoor

Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Familie de Ruiter is al meer dan 25 jaar actief in de in- en verkoop van goud, zilver, munten en bankbiljetten. Het familiebedrijf is uitgegroeid met meer dan 70 locaties in Nederland. Voor het repareren van sieraden vindt u een overzicht op de pagina Kantoren.

Goudreparatiekantoor-onderdeel-van-goudwisselkantoor

Goudreparatiekantoor voor goud en zilver reparatie

Het Goudreparatiekantoor kan uw sieraden repareren. Naast gouden sieraden kun u ook zilveren sieraden laten repareren. Door onze ruime ervaring in het inkopen van sieraden treffen wij vele mensen waarvan hun dierbare bezit kapot of versleten is. Wij bieden u nu de mogelijkheid om uw gouden sieraden te repareren in uw regio. Het repareren van goud en zilver wordt gedaan door een ervaren goudsmid die uw sieraden en juwelen weer in ere kan herstellen. Erfstukken kunnen uw dierbaar zijn en kunnen door een goud of zilver reparatie u de mogelijkheid verschaffen deze weer te dragen.

Goud reparatie

Er zijn vele soorten gouden sieraden die in aanmerking komen voor goud reparatie. Naast gouden sieraden kunnen wij ook gouden horloges repareren. Op onze website geven wij uitgebreide informatie over welke reparaties wij allemaal kunnen uitvoeren. U moet bijvoorbeeld denken aan een gouden ketting, armbanden, ringen of bedels.

Zilver reparatie

Naast onze goud reparatie kunt u ook bij ons terecht voor zilveren reparatie. Van een kapotte sluiting of een oogje van een hanger. Zelfs steentjes komen in aanmerking voor herstel. Naast het repareren van zilveren sieraden kunnen wij ook een controle uitvoeren of uw zilver reinigen en polijsten. Zilveren horloge repareren en controleren is ook een mogelijkheid die wij u aanbieden. Een mogelijk oud horloge, die uit een erfenis is verkregen, kunnen wij vaak weer in ere herstellen zodat u deze weer met trots kunt dragen. Bekijk op onze pagina Zilver Reparatie naar de mogelijkheden.