Zilveren Oorbellen repareren, herstellen en controleren

Zilveren oorbellen repareren

Zilveren oorbellen worden veel gedragen. Het gebeurt dat een van de zilveren oorbellen van een setje wat u graag draagt stuk gaat. Wij kunnen bij goudreparatie kantoor uw zilveren oorbellen repareren. Iets wat vaak stuk gaat van de oorbel is de sluiting. Deze raakt lam of de sluiting mist een veertje. Deze kunnen wij voor u repareren. Ook kunnen wij voor u de zilveren oorbellen controleren, schoonmaken en polijsten.

Sluiting van zilveren oorbellen repareren

De sluiting van uw zilveren oorbel is het meest beweegbare dus ook het meest kwetsbare punt. De sluiting van uw zilveren oorbel kan lam raken of breken. Een reparatie die onze goudsmid vaak uitvoert  is een nieuwe zwanenhals repareren. Deze zijn vaak dun en willen nog wel is breken. Ook de oorsteker van uw zilveren knopje of oorbel breekt nog wel is af. Gelukkig kan onze goudsmid ook die kan onze goudsmid repareren. Het zijn vaak kleine reparaties maar met een groot resultaat. Want u kunt u zilveren oorbellen weer dragen!

Zilveren oorbellen met zirkonia en parel repareren

Er zijn veel zilveren oorbellen waar een pareltje of een zirkonia is in verwerkt. U kunt hierbij denken aan zilveren oorbellen van Ti Sento of van Esprit. Helaas kunt u door het dragen van die oorbellen een pareltje of zirkoontje verliezen. Bij goudreparatiekantoor kunnen wij uw zilveren oorbellen repareren. Ook controleren wij uw oorbel of de parel of het zirkoontje nog goed vast zit  om zo verlies te voorkomen.

Zilveren oorbel met diamant repareren

Antieke zilveren oorbellen met een diamantje is een kostbaar bezit. Laat ze daarom ook regelmatig controleren of het diamantje nog goed vastzit. Bij verlies kunnen wij een nieuw diamantje in uw zilveren oorbellen plaatsten. Wij kunnen uw zilveren oorbellen repareren en uw diamant controleren.

Zilveren oorbel schoonmaken en polijsten

Zilveren oorbellen komen vaak met van alles in aanraking. Uw haarlak, uw parfum. Vaak worden uw zilveren oorbellen vies op plaatsen waar uw ze niet goed kunt reinigen. De oorbellen kunnen daardoor hun glans en kleur verliezen. Bij Goudreparatiekantoor kunt u de oorbellen laten reinigen en na het reinigen polijsten. Zo kunt u weer glanzende oorbellen dragen.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Goudreparatiekantoor is een onderdeel van Goudwisselkantoor. Daardoor zijn wij op meer dan 50 locaties. Heeft u dus vragen over de mogelijkheden van repareren van u zilveren oorbellen dan staan wij u graag te woord in een van onze kantoren.