Goud reparatie van sieraden

Goud reparatie van sieraden

Heeft u gouden sieraden en zijn deze kapot? Het Goudreparatie kantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Wij hebben verschillende locaties in Nederland. U kunt uw gouden sieraden inleveren voor reparatie of verkopen indien de kosten de waarde niet dekken.

Gouden oorbellen repareren

Wij kunnen uw sluiting van uw gouden oorbellen repareren. Sluitingen als een zwanenhals of bisure sluiting. Ook het repareren van schaniertjes die lam zijn is een mogelijkheid. Verder kunnen wij diamanten zetten of controleren. Meer informatie voor gouden oorbellen repareren kunt u vinden op onze pagina Gouden oorbellen.

Gouden Armbanden repareren

Goudreparatiekantoor repareert de sluiting van uw armband.  Ook herstellen we uw slavenband in oude staat. Dit kunnen we doen door het scharniertje te repareren of te vervangen. Ook kunnen we de deukjes uit de slavenband halen. De parels, bloedkoralen en diamantjes kunnen we controleren en eventueel de zetting repareren. Voor meer mogelijkheden over de reparatie kunt u vinden op de pagina Gouden armbanden.

Gouden bedels repareren

Gouden bedels laat u repareren bij Goudreparatiekantoor. Wij herstellen of vernieuwen de draadoog of plaatoog van de bedel. Ook kunnen wij van een kindertandje een bedel maken voor aan uw sieraad. Voor meer mogelijkheden voor het herstellen van uw gouden bedel kunt u kijken op de pagina Gouden Bedels.

Gouden hangers repareren

Laat uw gouden hangers repareren. Een nieuw oogje eraan zetten of het herstellen van een oogje behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij een diamantje of steen lichten of een nieuwe plaatsen. Voor meer informatie over de reparaties van uw hanger kunt u terecht op de pagina Gouden Hangers.

Gouden horloge repareren

Naast het repareren van sieraden kunnen wij ook uw gouden horloge repareren. Het herstellen van een breuk maar ook het inkorten van de band is een van de mogelijkheden. Ook repareren wij de sluiting door er een nieuwe veer in te plaatsen. Dit zijn enkele mogelijkheden op de pagina Gouden Horloge vindt u meer mogelijkheden.

Gouden kettingen repareren

U kunt uw gouden ketting laten repareren door onze goudsmid. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld de sluiting. Een nieuwe sluiting maar ook een verlengstukje aan het eind oog. Ook een diamantje of andere edelstenen controleren we graag voor u of wij plaatsen een nieuwe. Er zijn vele raparatie mogelijk. Meer informatie over het repareren van uw gouden ketting kunt vinden op onze pagina Gouden kettingen.

Gouden ringen repareren

Goudreparatiekantoor repareert u ringen. Zetpootjes controleren en aandikken of het groter en kleiner maken van uw ring behoort tot de mogelijkheden. Naast goud reparatie doen wij ook controles uitvoeren op uw diamantje of steentje. Meer mogelijkheden vindt u op onze pagina Gouden ringen.