Gouden Hangers repareren, herstellen en controleren

Gouden Hanger repareren

Een gouden hanger wordt vaak gedragen in combinatie met een gouden ketting. Door het dagelijks dragen zijn ze onderhevig aan slijtage. Bij het Goudreparatiekantoor kunnen wij uw gouden hanger repareren. De oogjes zijn kwetsbaar en om te voorkomen dat uw gouden hanger losraakt kunt u het draad of plaatoogje laten verdikken. Ook is het mogelijk om een gouden munt te zetten, controleren of te repareren. Dit kunnen wij ook met hangers die gezet zijn met parels en diamantjes.

Gouden munt in hanger repareren

U kent ze allemaal, de gouden munt in hanger. Vaak worden deze door erfenis verkregen. Helaas kan het door de ouderdom van de hanger voorkomen dat er een breuk in het oogje ontstaat of dat de munt niet meer goed vastzit door een breuk van een van de pootjes. De goudsmid van Goudreparatiekantoor kan uw gouden hanger repareren door het oogje op te dikken of een nieuw oogje te solderen. Ook is het mogelijk dat hij de munt controleert of opnieuw en daarbij de pootjes repareert. Zo bent u weer verzekerd van een goed kwaliteit van uw gouden hanger met munt.

Gouden hanger met granaat

Een gouden hanger met granaat is een sieraad die vaak doorgegeven wordt van moeder op dochter. Een sieraad met vaak emotionele waarde. Vaak gaat die hanger al jarenlang mee en daarmee is de kans op een breuk. Onze goudsmid kan voor u de gouden hanger repareren en controleren. Hij controleert of de granaat of granaatjes nog goed vast zitten. Ook wordt het oogje gecontroleerd. Als het nodig is wordt het draadoogje of plaatoogje opgedikt of vervangen.

Gouden hanger met diamanten of parel

Een gouden hanger met diamant of parel houdt u graag in goede conditie. Wij kunnen uw gouden hanger repareren en controleren. Mocht het nodig zijn, na controle, dan kan een diamant of parel opnieuw gezet worden. Ook kunnen wij uw diamant reinigen en de stenen licht indien nodig.

Gouden hanger graveren

Wilt u een gouden hanger graveren? Wij kunnen een naam  in een gouden naamplaatje of in een andere gouden hanger zetten. Kom naar een van onze kantoren en bespreek wat de mogelijkheden zijn.

Een kindertandje als hanger

Het wordt al jaren gedaan. Een kindertandje als hanger. Het kindertandje wordt in een balvormige hanger, een inlakbal, geplaatst. Leuk als herinnering voor later.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Voor meer mogelijkheden voor reparatie van uw gouden hanger of andere gouden sieraden? Kom dan langs bij een Goudreparatiekantoor in uw regio. Wij zijn een onderdeel van Goudwisselkantoor hebben meer dan 50 locaties in Nederland.