Horloge repareren, controleren en herstellen

Horloges repareren

Naast gouden horloges repareren en zilveren horloges kunnen wij ook andere soorten polshorloges en zakhorloges repareren. Onze horloge-expert of goudsmid kan uw horloges op een vakkundige manier repareren, controleren en herstellen. Ook een nieuwe leren band is geen probleem. Heeft u problemen met uw sluiting. Meestal een kleine reparatie om uw horloge weer met plezier te dragen.

Horlogeband repareren of vervangen

Gouden horloges kunnen last hebben van een breuk in de horlogeband. Wij kunnen deze voor uw vakkundig herstellen. Vooral dameshorloges zijn hier gevoelig voor. Horloges met een stalen of leren band kunnen bij het Goudreparatiekantoor ook terecht voor vervanging of reparatie. Soms is het plaatsen van een nieuw veertje al genoeg. Is uw horlogeband te lang dan kunnen wij die inkorten aan twee kanten indien nodig of een schakel verwijderen. Verlengen is soms ook mogelijk.

Horlogekast en uurwerk repareren

Heeft u nieuwe haken nodig aan uw horlogekast? Wij kunnen een nieuwe haak aansolderen of beide haken vervangen. Horloges die veel gedragen worden zijn gevoelig voor krasjes op het glas of zijn in sommige gevallen stuk. Wij kunnen voor u een nieuw horlogeglas monteren en direct uw uurwerk schoonmaken. Ook bij condensvorming kan het voorkomen  dat uw horlogeglas gedemonteerd dient te worden. Wij zorgen ervoor dat uw horloge waterdicht blijft.

horloge-reparatieHet repareren van uurwerken is ook mogelijk bij Goudreparatiekantoor. Heeft u een actief horloges dan kunnen er complicaties optreden. Onze Horloge-expert kan uw horloges weer repareren of renoveren. Vooral met oude zakhorloges wil het gebeuren dat het uurwerk niet meer goed of helemaal niet meer loopt. Zonde als een erfstuk in de lade blijft liggen. Overleg met onze taxateur wat de mogelijkheden zijn.

Horloges controleren en reinigen

Wanneer een mooi luxe horloge veel wordt gedragen of een lange tijd heeft gelegen kan het zijn dat uw horloge niet meer zo mooi schoon is. Wij kunnen uw horloge schoonmaken en indien nodig polijsten. Uw horloge wordt nagekeken op mogelijke gebreken en kunnen met uw toestemming worden gerepareerd.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Laat uw horloge vakkundig door onze goudsmid of onze horloge-expert repareren. Heeft u een gouden, zilveren of een ander soort horloge en moet deze worden gerepareerd? Geen probleem. Het Goudreparatiekantoor heeft meer dan 50 locaties in Nederland en is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Wij zijn al jaren actief in het goud, zilver en andere kostbaarheden.