Zilveren Armbanden repareren, herstellen en controleren

Zilveren armband repareren

Zilveren sieraden kunnen wij repareren, herstellen en controleren. Onze goudsmid kan naast gouden armbanden ook uw zilveren armband repareren. Zo kunnen wij uw sluiting vervangen, een veiligheidsketting plaatsen en zilveren bedels dicht solderen. Naast het repareren van zilver kunnen wij ook uw armband controleren en reinigen. Bedels en oude zilveren armbanden worden vaak donker en mat. Wij kunnen deze voor u schoonmaken en weer polijsten. Wilt u juist uw armband ouder laten lijken? Oxideren van zilver is ook mogelijk.

Sluiting van een zilveren armband repareren

Een sluiting van een zilveren armband is zeer gevoelig. Ze gaan vaak kapot door het dagelijks dragen, ook op uw werk. Wij kunnen deze sluiting vervangen of repareren. Ook is het mogelijk om een extra veiligheid in te bouwen door een veiligheidsketting te solderen. Dit wordt vaak gedaan bij antieke sieraden of zware armbanden.

Zilveren slavenarmband repareren

Zilveren slavenarmbanden repareren is zeker de moeite waard bij Goudreparatiekantoor. Een zilveren slavenarmband is voorzien van een scharnier. Deze kan in de loop van jaren lam raken of kapot gaan. Wij kunnen dit voor u herstellen door een nieuwe te plaatsen of door het opdikken van een scharnier. Zo wordt de ruimte opgevuld en wordt de speling eruit gehaald. Sommige zilveren slavenarmbanden hebben een insteekveer. Als deze kapot is gegaan kunnen wij deze voor u solderen.  Ook uitdeuken is een vaak voorkomende reparatie doordat slavenarmbanden hol zijn van binnen. Er zijn vele reparaties mogelijk bij Goudreparatiekantoor. Bezoek een kantoor en bespreek de mogelijkheden zodat u weer plezier kunt beleven van uw zilveren sieraden.

Zilveren armbanden met bedels

Zilveren-armband-reparerenZilveren armbanden worden vaak gedragen met bedels. Dat kunnen verschillende figuurtjes zijn of Pandora bedels. Het is goed om deze te controleren of er schakels dun worden met als gevolg dat u zilveren bedels kunt verliezen. Meestal worden alleen de bedels gecontroleerd maar uw zilveren armband niet. Bedels vast solderen aan uw armband is ook een mogelijkheid.

Zilveren armbanden met steentjes

Steentjes kwijt uit uw armband? Wij kunnen steentjes of diamantje voor uw plaatsen. Vaak wordt na verlies van dergelijke steentjes uw zilveren armband niet meer gedragen. Zonde vinden wij. Laat onze erkende Goudsmid weer nieuwe steentjes zetten of oplichten.

Zilveren armbanden repareren bij Goudreparatiekantoor

Het goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor en heeft meer dan 50 locaties in Nederland. Naast onze in- en verkoop activiteiten willen wij ook graag uw sieraden repareren. Dor onze jaren lange ervaring in het goud en zilver zijn wij een vertrouwd adres voor vele klanten. Plan uw route naar een Goudreparatiekantoor in uw regio of kijk op onze pagina Kantoren voor een overzicht.