Gouden Broches repareren, herstellen en controleren

Gouden Broche repareren

Uw gouden broche laat u repareren bij het Goudreparatiekantoor. Heeft u een broche uit een erfenis verkregen of bezit uw gouden sieraad persoonlijke waarde? Wij kunnen uw gouden broche weer in ere herstellen. De meeste voorkomende reparatie is het repareren van de brochespeld aan de achterzijde. Er zijn meerdere reparaties mogelijk dus vraag naar de mogelijkheden in een van onze kantoren in Nederland. Kijk voor een overzicht op onze pagina Kantoren.

Sluiting broche repareren

Een broche is een kwetsbaar sieraad die met trots gedragen dient te worden. De sluiting repareren is een van de mogelijkheden. Wij kunnen de gehele speld vervangen of een nieuw schaniertje plaatsen. Het bolhaakje kan lam raken waardoor deze de speld niet meer klemt. Deze kunnen wij laten vervangen door onze goudsmid. Het is belangrijk uw sluiting goed te repareren om verlies te voorkomen. Het zou zonde zijn als uw gouden broche verliest waar u wellicht veel waarde aan hecht.

Gouden broche met diamanten

Een broche met diamanten is een kostbaar bezit. Door de hoge waarde worden deze broches niet veel gedragen en alleen bij bijzondere gelegenheden. Het is dan ook heel belangrijk geregeld een controle te laten uitvoeren of uw diamanten nog goed vastzitten. Wij kunnen uw diamanten lichten en weer in oude staat herstellen. Ook het restaureren van een antieke gouden broche behoort tot de mogelijkheden. Vraag aan onze taxateurs naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Gouden broche met granaat of bloedkoraal

Uit vele erfenissen worden gouden broches met granaat of bloedkoraal verkregen. In de 19e en 20e eeuw werden deze sieraden veel gedragen. Veel mensen hebben een emotionele waarde met deze familiestukken. Door de jaren heen zijn deze broches vaak beschadigd en kapot. Wij kunnen uw gouden broche met granaat of bloedkoraal repareren en weer herstellen. Sluiting repareren, stenen zetten en oplichten, controleren en polijsten indien gewenst. Het plaatsen of vervangen van stenen is ook mogelijk.

Antieke gouden broches renoveren

Antieke gouden broches met camee of filigrain zijn kwetsbaar. Ook gouden broches die gemaakt zijn van de spelden van een gouden oorijzer kunnen worden gerenoveerd. Vaak moet de speld, de gouden sluiting, worden gerepareerd en moeten fijne deukjes worden uitgedeukt. Ook het plaatsen of vastzetten van parels is mogelijk door onze erkende goudsmid.

Kortom genoeg mogelijkheden om uw gouden broche te repareren. Wilt u meer informatie over het repareren van uw gouden broche of andere gouden sieraden? Bezoek een Goudreparatiekantoor in uw regio. Wij zijn onderdeel van het Goudwisselkantoor en hebben meer dan 50 locaties in Nederland.