Gouden Ketting repareren

Gouden ketting repareren

Uw gouden ketting laat u repareren bij Goudreparatiekantoor. Gouden kettingen worden vaak dagelijks gedragen. De kans op slijtage is dan groot. Wij herstellen uw gouden ketting vakkundig zodat u de ketting weer zorgeloos kunt dragen. Bij het repareren van u ketting kunt denken aan de sluiting maar ook kan een breuk hersteld worden. Dit en nog vele andere mogelijkheden kunt u bespreken met een medewerker van het  Goudreparatiekantoor bij u in de buurt.

Gouden Collier repareren

Gouden collier repareren is mogelijk bij het Goudreparatiekantoor. Gouden colliers kunnen kapot gaan en mogelijk in een lade belanden. Wij kunnen slijtage en breuken repareren en weer in ere herstellen. Wij hebben meer dan 50 locaties in Nederland waar u terecht kunt met uw gouden sieraden. Onze goudsmid zal uw gouden collier repareren. U kunt uw collier weer ophalen bij een kantoor in uw regio.

Wij zijn onderdeel van het Goudwisselkantoor en hebben meer dan 50 locaties in Nederland. Plan uw route voor een kantoor in uw regio.

Sluiting van uw collier repareren of verlengen

Goudreparatie kantoor vervangt of repareert uw sluiting. Een sluiting van een collier is van essentieel belang. Een reparatie van de sluiting is een relatief kleine reparatie. Wellicht heeft uw collier niet de gewenste lengte. Wij kunnen een verlengstukje monteren aan het eindoog. Hierdoor krijgt het collier een variabele lengte. Reparaties worden bij Goudreparatiekantoor uitgevoerd  door een goudsmid met jarenlange ervaring.

Collier met diamanten

Een gouden collier met diamantjes is kostbaar en kan emotionele waarde hebben. Bij Goudreparatiekantoor kunt u uw collier laten herstellen als u een diamantje of edelsteentje Gouden-ketting-repareren-Collier-met-diamantenbent verloren. Onze goudsmid controleert ook uw collier om verlies van een diamantje te voorkomen. Het plaatsen van een groter diamantje is ook een mogelijkheid.

Bij een goudreparatiekantoor in uw regio kunt u terecht over meer informatie over het repareren van uw gouden- en zilveren sieraden.