Gouden Armbanden repareren, herstellen en controleren

Gouden armbanden sluiting repareren

Gouden armbanden met een kapotte sluiting worden niet gedragen. Wij kunnen deze sluiting repareren zodat u deze weer dagelijks kunt dragen. Onze reparaties worden uitgevoerd door onze goudsmid. Een gouden armband wordt vaak hersteld omdat ze dagelijks worden gedragen of al jaren in uw bezit zijn. Een kleine reparatie kan ervoor zorgen dat u armband weer met liefde wordt gedragen. Kies een Goudreparatiekantoor in uw regio en bekijk alle herstel mogelijkheden.

Gouden Slavenarmband repareren

Een slavenarmband repareren is ook een mogelijkheid bij het Goudreparatiekantoor. Slavenarmbanden zijn gevoelig voor deukjes omdat deze vaak hol zijn. Zo kunnen er deukjes ontstaan. Deze kunnen wij voor u uitdeuken en repareren. Naast deukjes kunnen wij de sluiting repareren of een extra veiligheidshaakje monteren. Zo is uw armband weer als nieuw en kan het weer jaren mee.

Gouden armband met bloedkoraal repareren

U heeft een mooie armband van bloedkoraal uit een erfenis verkregen. Helaas is deze door de jaren heen versleten of kapot gegaan. Wij kunnen uw armband met bloedkoraal repareren door de kralen opnieuw te rijgen, het slotjes te repareren of nieuwe steentjes te zetten die zijn verloren. Zo kunt u een familiestuk weer dragen.

Gouden-armband-reparerenEr zijn ook gouden slavenarmbanden die gezet zijn met parels, edelsteentjes of diamantjes. Vaak missen er steentjes, uw gouden armband is gedeukt of er zijn in de jaren krasjes op gekomen. Wij kunnen uw gouden armband repareren en er weer een mooi sieraad van maken. Vraag naar de mogelijkheden in een van onze kantoren in uw regio. Het zou zonde zijn als antieke streeksieraden niet meer worden gedragen of kapot in een kasje belanden.

Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor.