Zilveren Ketting repareren, herstellen en controleren

Zilveren ketting repareren

Een zilveren ketting repareren als deze door slijtage niet meer draagbaar is? Het Goudreparatiekantoor kan uw zilveren ketting repareren. Een zilveren ketting is een sieraad die vaak dagelijks wordt  gedragen. Hierdoor kan de sluiting lam raken of het oogje breken. Wij kunnen deze voor u repareren. Onze goudsmid kan er een nieuw sluitoogje of een nieuwe sluiting aan zetten. Als de ketting niet de gewenste lengte heeft kan de ketting op maat worden gemaakt door de ketting in te korten of te verlengen. Tot slot kunnen wij u zilveren ketting na reparatie schoonmaken en polijsten zodat u de zilveren ketting weer glanzend kunt dragen

Sluiting van een zilveren ketting repareren

De sluiting van een zilveren ketting is van essentieel belang. Door het dragen kan het voorkomen dat een de sluiting van uw zilveren ketting lam is geworden. Ook het sluitoogje kan gebroken zijn. Bij Goudreparatiekantoor kunnen wij voor u de sluiting repareren. Een nieuwe sluiting aan de ketting zetten behoort ook tot de mogelijkheden. De sluiting van u zilveren ketting repareren is een kleine reparatie maar van grote waarde. Ook het verwijderen van een sluiting is een goede optie als u een zware ketting draagt. Vaak kan de sluiting het gewicht niet aan. Hierdoor kunt u de zilveren ketting weer met plezier en zekerheid dragen.

Zilveren ketting reinigen en polijsten

Een zilveren ketting kan na enige tijd zijn glans verliezen en zwart worden. Ook kan het zijn dat een zilveren ketting uit erfenis is verkregen en de kleur en glans is verloren. Wij kunnen voor u de ketting reinigen en daarna ook polijsten zodat de zilveren ketting zijn oude glans weer terug krijgt.  Het oxideren van een ketting is ook mogelijk. Door het oxideren krijgt uw zilveren ketting een oudere look.

Zilveren collier repareren

Zilveren colliers worden veel gedragen door vrouwen. Sommige colliers zijn gezet met diamantjes of andere steentjes. Deze kunnen wij controleren of de steentjes nog vast zitten. Het lichten en vervangen van diamantjes of andere steentjes behoord tot de mogelijkheden.

Ook kunnen wij voor de zekerheid of als uw collier iets te lang is een versteloogje plaatsen. Een nieuw koortje of een bolletjes collier solderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Als u vragen heeft over de mogelijkheden voor u zilveren ketting of zilveren collier kom dan langs bij een van onze kantoren. Goudreparatiekantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor met 50 locaties in heel Nederland. Kijk hier voor een kantoor bij u in de buurt.