Gouden Bedels repareren, herstellen en controleren

Gouden bedels repareren

U kunt uw gouden bedels repareren wanneer deze kapot of versleten zijn. Bedels worden vaak aan een gouden armband gedragen en kunnen slijtage sporen vertonen. De oogjes van bedels kunnen ongemerkt dun worden. Wij kunnen het draagoogje opdikken of een nieuwe plaatsen. U kunt naast uw gouden bedels repareren ook uw gouden bedels laten controleren en reinigen voor optimaal plezier.

Gouden bedels reinigen en controleren

Naast goud reparaties kunnen wij ook gouden bedels reinigen en controleren. Vooral de bekende Pandora bedels hebben soms last van zwarte aanslag. Dit is lastig zelf schoon te maken. Wij kunnen deze repareren, herstellen en controleren. Ook krasjes hebben kunnen wij weer mooi polijsten en oppervlakkige beschadigingen weg krijgen. Wij kunnen uw sieraden weer als nieuw maken.

Gouden bedels met kinderkopjes repareren

gouden-bedel-kinderkopje-makenVeel mensen hebben een gouden bedelarmband met kinderkopjes. Aan de bovenzijde van deze bedels zit een oogje. Ook wel een plaatoog genoemd. Het controleren van een plaat- of draadoogje is belangrijk. Ze kunnen dun worden door slijtage en verlies van uw gouden bedel is dan mogelijk. Wij kunnen deze opdikken of een nieuwe plaatsen. Een kleine goud reparatie die veel problemen kan voorkomen. Vraag in een kantoor naar de mogelijkheden.

Gouden bedels met diamantjes en parels

Heeft u gouden bedels met diamantjes of parels? Wij kunnen deze controleren, schoonmaken en vastzetten. Een steentje vastzetten behoort ook door de mogelijkheden bij onze goudsmid.

Gouden bedelarmband repareren

Naast de gouden bedels kunnen wij ook de gouden bedelarmband repareren en controleren. Zijn er schakels dun geworden is de sluiting nog in goede staat? Het Goudreparatiekantoor kijkt uw sieraad voor u na en repareert de eventuele schade.

Goudreparatiekantoor

Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Wij hebben meer dan 50 locaties in Nederland zodat er altijd een kantoor is in uw omgeving. Plan uw route naar het dichtstbijzijnde kantoor of kijk in ons overzicht van onze kantoren in Nederland.