Zilveren Broche repareren, herstellen en controleren

Zilveren Broche repareren

Uw zilveren broche repareren door een goudsmid? Dat kan bij het Goudreparatiekantoor in uw regio. Broches worden vaak verkregen uit een erfenis of cadeau gegeven. Na al die jaren kan het zijn dat de sluiting aan de achterzijde kapot is gegaan. Deze sluiting kunnen wij weer repareren. Ook stenen zoals diamantjes en andere edelstenen kunnen worden gezet of worden opgelicht. Er zijn vele reparaties mogelijk om uw zilveren broche te herstellen zodat u er weer plezier van kunt hebben.

Sluiting broche repareren

De sluiting van een broche is gevoelig. Zilveren broches hebben verschillende soorten sluitingen. Zo kunt u bij ons een nieuwe kanonsluiting of een zilveren baret laten solderen. De meeste sluitingen hebben een bolhaak die lam raakt zodat de spelt niet vast blijft zitten. Dit is meestal de reden dat dit mooie sieraad niet meer wordt gedragen. Wij kunnen uw sluiting repareren zodat het weer mooi sluit.

Zilveren broche met diamanten

Zilveren filigrain broches zijn vaak gezet met diamantjes. Vroeger plaatste men daar Amsterdams geslepen diamantjes in. Deze diamantjes zijn vrij plat en worden snel dof. Wij kunnen deze steentjes oplichten en schoonmaken zodat ze weer fonkelen als vanouds. Ook het plaatsen van diamanten is mogelijk. Heeft u een keer een verloren dan kunnen wij het ontbrekende diamantje opvullen met een nieuwe. Uw zilveren broche met diamant zult u weer met trots dragen.

Zilveren broche met parels repareren

borche-met-parels-reparerenZilveren broche met parels repareren is ook mogelijk. Vaak zijn zilveren broches met parels gevoelig omdat ze vaak sierlijk zijn uitgevoerd. De parels zijn vaak gezet aan de uiteinden of hangen aan een broche. Ze kunnen daardoor loslaten bij regelmatig gebruik. Het vervangen of plaatsen van parels is mogelijk door onze goudsmid. Laat uw zilveren broche met parels repareren en zeker als u een emotionele waarde toekend aan dit prachtige sieraad.

Antieke zilveren broche renoveren

Antieke zilveren broches met camee, parels of diamanten renoveren is een mogelijkheid die wij bieden bij het Goudreparatiekantoor. Er zijn ook zilveren broches gemaakt van spelden die afkomstig zijn van een zilveren oorijzer of een ander antieke voorwerp. Antieke zilveren broches komen vaak uit een erfenis en zijn vaak toe aan een renovatie. Wij kunnen uw broche reinigen en controleren. Stenen kunnen worden gelicht of vastgezet. Een kanonsluiting of baretsluiting vervangen of een nieuw bolhaakje zorgt ervoor dat uw speld weer goed sluit.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Het repareren van gouden en zilveren sieraden is mogelijk bij meer dan 50 locaties in Nederland. Het Goudreparatiekantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Wij zijn actief in de in- en verkoop van goud en zilver, munten, bankbiljetten, diamanten en andere verzamelobjecten.

Door onze landelijke dekking is er altijd een Goudreparatiekantoor in uw regio. Plan uw route naar een kantoor of kijk in ons overzicht van al onze kantoren in Nederland.