Zilveren Ring repareren, herstellen en controleren

Zilveren ring repareren

Een zilveren ring wordt vaak dagelijks gedragen. Een familiestuk of een cadeau van een dierbare. Helaas kan het gebeuren dat deze stuk gaat. Wij kunnen uw zilver ring repareren zodat uw dierbare bezit weer kunt dragen. Het kan ook zijn dat uw ring vergroot of verkleind moet worden of een steentje moet worden geplaatst of worden opgelicht. Kom u langs bij een Goudreparatiekantoor in uw regio en laat uw zilveren ring repareren en controleren door onze goudsmid.

Zilveren ring met zirkonia of diamant repareren

Helaas kan het voorkomen dat u een diamantje of zirkoontje mist. Bij Goudreparatiekantoor kunt u deze ring laten repareren door er een nieuw diamantje of zirkonia in te laten zetten. Als de zetting niet meer in goede staat is kunnen wij deze ook voor u repareren. Een veel gebruikte zetting bij een ring is een klauwzetting. Hiervan zijn de zetpootjes het meest kwetsbaar en kunnen snel stuk gaan. Bij Goudreparatiekantoor is het mogelijk om deze zetting te laten repareren en er een nieuw zetpootje er aan te laten zetten. Zo heeft u weer een zetting die het diamantje of de zirkonia weer stevig vasthoud. Een zilveren ring repareren zorgt ervoor dat uw sieraad weer met trotst wordt gedragen.

Zilveren ring schoonmaken en polijsten

U kunt bij ons uw zilveren ring repareren maar ook laten schoonmaken en polijsten. Dit is meestal nodig als deze zwart is geworden. Ook kunnen wij krasjes polijsten. Steentjes zoals diamant of zirkonia kunnen dof worden. Deze stenen moeten worden schoongemaakt zodat ze weer als nieuw worden. Wij kunnen zit voor u verzorgen ook na een reparatie aan uw zilveren ring.

Zilveren ring vergoten en verkleinen

Een zilveren ring vergroten of verkleinen is ook mogelijk bij Goudreparatiekantoor. Het kan voorkomen dat uw een ring uit een erfenis heeft verkregen maar helaas niet om uw vinger past. Wij kunnen uw zilveren ring versmallen aan 1 of 2 kanten of de ring opdikken als deze is versleten. Ook kan het zijn dat uw zilveren ring niet meer past omdat u vingers zijn opgezet of smaller zijn geworden. Ook als uw twee ringen tegen elkaar solderen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in een van onze kantoren in Nederland.

Zilveren ring graveren

Naast het laten repareren van u zilveren ring kunt u ook iets in uw zilveren ringen laten graveren. U zilveren ring wordt op die manier nog een stukje persoonlijker. Wij kunnen uw ring dan naast het graveren ook polijsten zodat de inscriptie volledig tot zijn recht komt en weer glanst en met trots gedragen kan worden.

Goudreparatiekantoor voor uw zilver reparaties

Het Goudreparatiekantoor heeft meer dan 50 locaties in Nederland. Wij zijn onderdeel van het Goudwisselkantoor en al jaren actief in goud en zilver. Naast onze in- en verkoop kunnen wij ook sieraden vermaken, repareren en controleren. Door onze landelijke dekking is er altijd een kantoor in de buurt voor goud en zilver reparaties. Plan uw route naar een Goudreparatiekantoor of kijk bij Onze Kantoren voor een overzicht.