Gouden ringen repareren door een goudsmid

Gouden ringen repareren bij Goudreparatiekantoor

Sommige gouden ringen zijn de moeite waard om te repareren. Een ring kan veel emotionele waarde voor u hebben. Wanneer u het vaak heeft gedragen kan er slijtage of schade ontstaan. Vaak een reden om deze ring niet meer te dragen. Wij kunnen uw gouden ring of zegelring vakkundig voor uw repareren. Uw gouden ringen kunt u laten repareren op meer dan 50 locaties in Nederland.

Reparatie door Goudreparatiekantoor

Het repareren van sieraden zoals gouden ringen is een van de mogelijkheden in onze kantoren. Naast het groter en kleiner maken van ringen zijn er nog vele mogelijkheden. Gouden ringen worden veel gedragen dus kans op slijtage of kapotte sieraden is groot. Dit kan u voor een reden zijn voor uw om sieraden te verkopen. Maar u kunt ook uw gouden ringen laten herstellen door onze goudsmid.

Gouden ringen met stenen repareren

Wit- of geel gouden ringen met stenen moeten goed worden gecontroleerd. Het kan gebeuren dat uw diamantje of ander edelsteentje niet goed vast zit. Wij kunnen dan uw Gouden ringen repareren-Chaton zettingzetpootjes corrigeren of opdikken zodat u steen goed vast blijft zitten. Bent u een steentje verloren dan kunnen wij dit voor u repareren en herstellen. Het plaatsen van een nieuwe diamant of juist een wat grotere diamant behoort tot de mogelijkheden. Ook het zetten van een diamant in een chaton zetting is mogelijk. Dit gebeurt vaak met een gladde trouwring.

Antieke ringen met camee repareren

Wellicht heeft u uit een erfenis een gouden ring met camee verkregen. Deze soort steen is zeer gevoelig. Wij kunnen de camee opnieuw zetten met een tinnen randje. Zo kan hij weer een lange tijd mee.

Genoeg redenen om uw gouden ring weer in eer te herstellen in een van onze kantoren in Nederland. Breng een bezoek aan een Goudreparatiekantoor en bespreek de mogelijkheden.