Gouden Horloges repareren, herstellen en controleren

Gouden horloges repareren

Is uw gouden horloge toe aan een service beurt of is de horlogeband te lang? Goudreparatiekantoor kan veel voor u betekenen op het gebied van gouden sieraden en horloges repareren. Veel gouden horloges komen uit een erfenis en kunnen wellicht emotionele waarde bezitten. Wij kunnen ervoor zorgen dat u weer veel plezier kunt beleven van uw horloge. Laat uw gouden horloge repareren en controleren bij een Goudreparatiekantoor in uw regio.

Gouden horlogeband repareren en inkorten

Gouden horloge reparerenHet komt voor dat horlogebandjes te lang zijn. Wij kunnen uw gouden band inkorten. Onze taxateur zal met behulp van een strookje de juiste lengte bepalen. Onze goudsmid maakt u gouden band weer opmaat door de band aan een of beide zijdes in te korten. Zo kunt u uw gouden horloge weer met plezier kunt dragen.

Naast het inkorten van horlogebanden kunnen wij ook reparaties uitvoeren zoals schakels herstellen, buisjes vernieuwen of een nieuwe sluiting plaatsen. Ook bij antieke horloges wil het voorkomen dat de haakjes kapot gaan. Deze kunnen wij ook herstellen.

Gouden horloge controleren

Het controleren van een gouden horloge is belangrijk om uw horloge in goede conditie te houden. Heeft u vocht en condens in uw horlogeklok dan kunnen wij dat verhelpen door uw horloge waterdicht te maken. Condens problemen komen vaak voor als de batterij is vervangen.

Gouden horloge controleren door middel van een servicebeurt is mogelijk. Wij kunnen horloges reinigen en polijsten zodat hij weer jaren mee kan.

Goudreparatiekantoor in uw regio

Wij zijn onderdeel van het Goudwisselkantoor en hebben meer dan 50 locaties door het hele land. Het laten repareren van gouden horloges en sieraden wordt uitgevoerd door onze erkende goudsmid. Wilt u meer informatie over het onze goud reparatie? Bezoek een kantoor in uw regio.